fredag 5 december 2008

friday

Härliga fredag.

Igår blev det ett rejält styrkpass på arbetstid ; ) Idag har det blivit 7 km löpning i ett bra tempo, orkade hela vägen in i kaklet! När jag kom hem var maten färdig så efter en snabbdusch blev det Currykyckling med ris och ett glas rött. Resten av kvällen har tillbringats i soffan med tv och rättning av skrivningar.

Imorgon lördag blir det styrkepass på morgonen sen är det innebandymatch på eftermiddagen.
Fram på kvällen kommer skogsmulle med familj på besök så då blir det lite gott käk mm.

onsdag 3 december 2008

Onsdag

Idag är det onsdag och jag känner mig skapligt sliten! Idag har jag haft lektioner mellan 08.15 till 15.00 sen har det varit möten till 17.00. Efter detta så bar det av till mina LSS grupper som börjar träna vid 18.00 och slutar 21.00 hemma 21.30. Mör i både kropp och huvud.

Hursomhelst så blev det styrketräning i måndags på lunchen samt ett innebandypass på kvällen. Tisdagen hade jag planerat som vilodag efter 4 dagars träning, tyvärr ville mina elever som ansvarade för tisdagens lektion i ledarskap planerat in en hinderbana! Givetvis visade jag god vilja och deltog. Det bidde 20 min uppvärmning samt 20 min hinderbana, och jag svettades!!!
Imorgon så är det temadag "hälsa" på programmet så då kommer det bli ett styrkepass med eleverna. Sen är det fredag igen ; )

söndag 30 november 2008

Helgen är slut!

Helt otroligt vad fort helgerna går ! Hösten också för den delen, nu är det redan första advent vilket känns rätt så lustigt.

I lördags blev det ett maffigt styrkepass vilket jag känner av fortfarande. Idag blev det 8km i ett lugnt tempo, kände mig rätt så sliten vilket kan bero på gårdagskvällen då det blev ett antal whiskeys dvs ett par för många.

Måste även visa upp familjens pepparkakshus som sonen och jag tillverkade i lördags. Observera dinosaurierna !