fredag 27 mars 2009

Fredag kväll



Då var det fredag igen.




Tentan som kanske var den mest absurda jag mött under mina studieår lämnades in med stor osäkerhet efetr ett par hårda nattmanglingar. Dessutom fyllde man ju år i går...igen. Men familjen gick med på min önskan att flytta fram firandet tills idag vilket var mkt trevligt. Mindre trevligt är väl då vädret. Förra helgen avverkades ett härligt pass i det fina vårvädret. Den lyckan blev kort.




Slöjdläraren som ska löpa Göteborgsvarvet har ännu inte investerat i några löpardojor! Dock hade han ett par på G till en billig penning från Lidl.




Löparsko dam/herr
Lätta löparskor för sport och fritid
Yttermaterial av lättskött syntetiskt material och andningsaktiv mesh
Lätt Phylon-innersula för optimal löparegenskaper
Stl: 37-45
169:-*



Jag är tveksam...






Däremot så hade Musiknörden ett förslag på gemensamma löpartröjor. Kanske inte helt avigt!

tisdag 24 mars 2009

Ryggont och hemtenta

Igår skulle träningen bestått av intervaller 10 ggr 500 meter var tanken. Tyvärr så valde jag bort detta till förmån för en mycket trevlig innebandyträning. Tyvärr fick jag lida för det idag i form av ryggont. Detta innebar att dagens styrketräning blev lite rumphuggen, men skam den som ger sig.

Fick även ut hemtentan på PA3 kursen idag. Den var inte att leka med kan jag lova... dessutom skall den vara inne på fredag 16.30 skapligt mycket studier väntar!

Imorgon är det styrkepass med mina LSS grupper.

Ha det bra.

söndag 22 mars 2009

Söndag kväll

Då var det söndagskväll igen.

Idag blev det sovmorgon och ett gött styrkepass på kvällen.

Imorgon är det föreläsning hela dagen. Sen är tanken att det ska bli intervall löpning, tjoho.

Skönt att vintern är tillbaka igen...inte.

Isigt i spåret

Idag blev det milen i ett delvis istäckt motionsspår. Runningmange ochg jag hade tagit oss ut till vidinsjö motionscentrum för en årspremiär i det fina och vårliknande vädret.

Mannen myten legenden avverkade 15 km medan jag själv fick nöja mig med 10km trots detta skillde det bara 6 min i tid mellan oss!

Efter en skön bastu så blev det ett par timmar framför televisionen i soffan för att sedan bege sig av till ett litet kalas som var MYCKET trevligt.

Imorgon är det styrketräning som gäller.