lördag 15 november 2008

15/11-08

Igår blev det en skön runda runt Stångån som planerat. Det är lite skillnad att springa där mot ett geggigt löpspår i novembermörkret. det blev ca 4,5-5 km är lite oäker på distansen men avslutade med 5*150m intervall.

Idag drog jag iväg till gymmet på förmiddagen då det blev 45 min crosstrainer vilket jag tycker är lite sisådär. Första 15-20 min är riktigt sega, men sen börjar man få upp värmen och svetten börjar rinna då kan det kännas riktigt bra. Bra musik i mp3 spelaren och svetten som bildar en pöl under en, det är riktigt njutning. avslutade med 30 min styrke vilket kändes riktigt bra.

Eftermiddagen ägnades åt bio då vi såg WALL-E som var sisådär...

Imorgon är det milen på schemat, det känns lite tveksamt då jag känner av någonting i smalbenen. Om det är benhinnorna eller ngt muskelfäste vet jag inte.

fredag 14 november 2008

Dåligt

...med både träning och inlägg. Tyvärr har jag tvingats dra ner på träningsdosen för tillfället. Det finns tyvärr ingen tid över och för tillfället är det andra prioriteringar som gäller. Idag har jag i varje fall bestämt mig för ett löppass runt stångån vilket är en sträcka jag inte löpt på säkert
10-12 år så det ska bli kul. Lördagen ska jag hinna med ett styrkepass och söndag räknar jag med ett löppass till.

Ha en trevlig fredag.

tisdag 11 november 2008

Redan tisdag

Tiden går fort, för fort.

Jag hinner inte riktigt med allt jag måste och allt jag vill. Har insett att träningen kommer bli lite lidande framöver med tanke på alla andra måsten som tillexempel studier och jobb. Den närmaste framtiden kommer handla mycket om att planera didaktiska lektioner som jag ska försöka genomdriva på min vfu samtidigt som jag försöker jobba lite.

Helgen bestod endast av en innebandymatch som vi dessutom torskade lite onödigt.
Måndagen blev ett besök på gymmet. Träningen bestod av 45 min crosstrainer samt armar och bröst. Idag blev det tidsbrist och vila, imorgon onsdag hoppas jag att det kan bli ett pass på löpbandet.

Måste även nämna den trevliga lördagskvällen då vi var och besökte "Runningmange" med familj. Förutom den goda maten som "Runningmanges" personliga assistent dvs hans sambo hade tillagat så ägnade vi kvällen åt att bl a testa pannlampor...till barnens förtjusning.