lördag 6 juni 2009

Är det inte...

...det ena så är det något annat. Vaknade vi 05.30 i morse, solen sken från en klarblå himmel. Det var det sista man fick se av solen idag. Däremot fick jag uppleva en andra väderfenomen under dagen.

Hursomhelst så slapp vi blåst under dagen, men regn och en fruktansvärd hagelstorm med ärtstora hagel gjörtsa avståndet förstörde segerchanserna. Dock blev det nytt distriktsrekord på 70m från 335 till 340 poäng.
Lyckades även knipa det totala rekordet som tidigare var 1344 men nu är 1351.

Avslutningsvis blev det en fjärdeplats 13 poäng från förstaplatsen. Inte helt nöjd...

Nästa helg blir det dubbeltävling, Södertälje och Nyköping står på programmet.

fredag 5 juni 2009

veckan

Imorgon bär det av till Hallsberg och elitserietävling nr 2. Håller tummarna för en fin dag utan regn och blåst.
Veckan har bestått av 2 löppass 2 styrkepass men endast ett bågpass. Förhoppningsvis skall det ändå inte var ngt problem.

Det ryktas även om att compound ska få möjlighet i OS 2016. Skaplig motivationsfaktor!

http://open.spotify.com/user/jensaeriksson/playlist/0MA55EhAFo84hfCqJl1JYx

lite soft music

måndag 1 juni 2009

Hemma igen

07.30 på söndagsmorgonen bar det av mot Husqvarna och årets första tävling. Förutsättningarna var inte helt optimala med en viss byig vind som ställde till det för oss stackars 100 skyttar. Vi fick istället glädja oss för den sköna solen som under dagen gjorde oss rätt så rosa.


Tyvärr blev det ingen vinst efter sjabbel på 70m där siktmärket inte stämde alls och 10 poäng försvann helt i onödan. Men hursomhelst blev det en 5:e plats med endast 4 poäng upp till andraplatsen, jämnt så det förslog! Ang den förväntade rekordslakten så var inte vinden med oss riktigt men ett slutresultat på 1337 mot distriktsrekordet 1344 var inte så illa ändå. Och på slutet mojnade vinden lite och jag fick då med mig ett nytt rekord på 30m från 354 till 356. Så lite nöjd får man väl vara.


Lugnet före stormen

21.30 rullade jag in på parkeringen i härliga Linghem igen, på lördag är det Hallsberg som gäller.

För att bli av med stelheten gav jag mig på förmiddagen iväg på 9km lätt jogg i en härlig värme. Efter lite sallad och grill så gav jag mig även iväg en sväng till gymmet.

Imorgon hoppas jag på ett lätt joggpass på kvällen.