lördag 20 december 2008

lördagsgodis...

...var länge sedan jag åt men idag har jag och junior bakat julgodis och enligt honom så blev det väldigt gott!

På eftermiddagen blev det en sväng till Vidingsjö motionscentrum. Jag körde 2 varv på femman vilket kändes rätt så tungt. Jag tror jag skulle behöva lite mer distans i löpningen så jag ska försöka prioritera det framöver. För övrigt så var spåret i riktigt bra skick trots att det är riktigt surt ute. Imorgon är det styrkepass på schemat.

fredag 19 december 2008

Jullov

Äntligen jullov igen.

Gymnasieskolan slutade i torsdags så det var en kort dag då och en riktig skön första dag på jullovet idag.

Frugan har legat hemma i influensa sen i måndags men själv har jag känt mig pigg. Kanske är det så att den där influensa vaccineringen som alla skrattade åt inte var så tokig ändå...

Veckan som varit har bestått av träning mån, ons, och så idag, ett styrkepass på förmiddagen och så blev det en innebandy match på kvällen.

Hann även köpa ett par julklappar och krocka lite lätt med en tant och farbror i bilkaoset, vi får väl se vad det kommer ta vägen? Ska kolla med försäkringsbolaget vad som gäller när två bilar backar in i varandra. Men ibland är det bra med dragkrok av flera anledningar.

Imorgon ska jag köra ett löppass runt milen för att sedan baka julgodis med familjen. Om frugan känner sig redo ska vi ge oss iväg till ett par grannar på kvällen och ha det trevligt. För övrigt hoppas jag kunna köra stenhård träning nu på lovet.

söndag 14 december 2008

Söndag

Söndag igen! Nästa söndag har jag jullov, jag längtar...

Igår var vi på lussefika och då blev det ett par pepparkakor och en lussebulle, så när vi kom hem på kvällen så kröp det i hela kroppen och jag kunde inte hålla mig från att ge mig iväg på ett kortare löppass. Det blev ca 6 km i snö och minusgrader men det var riktigt skönt. Idag har det blivit ett styrkepass men innan dess så gav jag mig iväg och investerade i halkskydd och en pannlampa så nu finns det inga ursäkter att inte springa. Förutsatt att halkskydden nu funkar, rapport kommer. Imorgon är det jobb mellan 08.00-20.00 sen är det innebandyträning.
Ställde mig på vågen imorse 90kg exakt. Målet är 83-85kg till Göteborgsvarvet vilket inte kommer bli några problem ; )