lördag 4 april 2009

Som sommaren

Idag har det varit ett fantastiskt väder. Inspirerad av värmen tog ajg tag i att rensa av terassen och utemöblerna. När detta var avklarat blev det en kopp kaffe i bar överkropp medans man bländade grannarna med sin bleka lekamen. Hursomhelst var det fantastiskt skönt 24 grader visade termometern på i solskenet.

Efter denna fantastiska start på dagen drog jag iväg till vidngsjö motionscentrum för dagens pass. I ett fantastiskt väder avverkades 12.5 km i ett behagligt tempo. Det kändes över förväntan och jag var förhållandevis pigg. Nästa vecka ska jag nog försöka ge mig på 15km.
Ikväll kommer släkten hit på lite födelsefirande. God mat och vin med en liten rackabajsare.

Imorgon är det styrketräning på programmet.

torsdag 2 april 2009

Lite snabbare lite bättre

Idag blev det ytterligare ett löppass på förmiddagen. Bestämde mig för att korta ner sträckan och satsade på att försöka hålla ett högre tempo. Det blev ca 5.5 km på 27 min vilket var bra tempo för min del. Var riktigt trött på slutet. Imorgon ska jag in och jobba hela dagen så det kommer bli en vilodag. Lördag är det tänkt att det ska blio lite kalas här hemma, men innan det så ska jag ge mig på 12.5 km i vidingsjöspåret. Hoppas på bra väder.

onsdag 1 april 2009

Nu är våren här!

Äntligen har våren kommit till Östergötland.

Idag har det varit ett fantastiskt soligt och härligt väder på slätten. Med en skön träningsvärk från gårdagens styrkepass i kroppen drog jag på mig träningskläderna vid 10 tiden på förmiddagen. Det blev 8 km i ett riktigt skönt vårväder där behållningen var att känna solens värme efter alla pass i mörker snö och regn. Har även varit på föreläsning om forskningsetik samt bytt till sommardäck på bilen.

Ha det bra.

måndag 30 mars 2009

Småförkyld

Pga en småförkylning med lite medföljande halsont så har det blivit dåligt mer träning i helgen. Idag blev det det dock en en långpromenad på 1 mil tiden stannade på 1.20.

Vad morgondagen har att erbjuda återstår att se...