torsdag 9 oktober 2008

Jag har en kompis

"Runningmange" har han döpt sig till, --> http://runningmange.blogspot.com/.

Det är väl det minsta man kan säga om honom. Jag har ju haft nöjet att känna den här mannen i ca 15 år nu och han har alltid haft ett maniskt förhållande till löpning. Mina bästa tider har jag gjort i rygg på honom!

Runningmange har ju löpargenerna i blodet så att säga, Runningmange den äldre dvs Runningroger Har ju en del på meritlistan.
Förutom en drös av titlar så säger myten även att han ett år ledde Stockholm marathon efter första milen jagad av 12 kenyaner.
Samma lopp var han även bäste "vite man" i mål.
Det finns en hel del att berätta om om denna man och om hälften är sant så förstår ni att Runningmange har en del att leva upp till.

Hursomhelst är det Runningmange som kommer coacha mig fram till dess vi står på startlinjen, väl där kommer jag nog få klara mig själv.

För övrigt så ringde jag och bokade en tid för influensa vaccination idag, sköterskan i telefonen tyckte jag var larvig det tycker alla andra också men vad gör man inte för att få så många träningsdagar som möjligt.



Träningsmässigt så ligger jag fortfarande väldigt lågt, gick 8 km i spåret idag. Imorgon blir det lätt styrketräning.

onsdag 8 oktober 2008

En liten virre...


..på kvällen framför sportnytt är inte fel.


Min personliga favorit är en Islay Mist.

http://nigab.iweb.se/archive/produktblad/45701_Islay_Mist_de_Luxe.pdf

Idag har jag varit på benen igen tyvärr inte redo för någon större fysisk ansträngning än. Dock har jag kört lite styrkträning med mina LSS grupper vilket är fantastiskt roligt och inspirerande. Själv har jag planerat för en långpromenad imorgon och ett "lättare" styrkepass på fredag. Helgen kommer bestå av innebandymatch på lördag och styrkepass på söndag. Vågar inte riktigt ge mig på någon löpning än.

Vi får väl se...

Har även funderat på att vaccinera mig mot kommande influensavirus.

tisdag 7 oktober 2008

Vila vila vila

Fy faan vad det är tråkigt!

Tog beslutet att stanna hemma en dag till efter att ha fräst ur nosen på en hel del otäckheter på morgonen. Känner mig rätt så nöjd med det nu kan jag säga.

Dagen har fördrivits liggandes i soffan med en kursbok.

Tyvärr så har jag lovat att åka på ett "akutmöte" under eftermiddagen på mitt andra jobb så får väl trycka i mig ett par Ipren och göra det bästa av situationen.

LÄNGTAR efter att träna !!!

måndag 6 oktober 2008

Hemma från jobbet

Ja det är inte roligt.

Meddelade min kollega igår att jag stannar hemma idag, då passade han på att meddela mig att han åker till Kanarieöarna på fredag i en vecka. Fy faan så skööööönt det hade varit.

Hursomhelst så blev helgen riktigt lugn grabben blev piggare och piggare jag blev sämre och sämre trots kamomillte. Toppade förhoppningsvis igår då jag var allmänt eländig med feber osv. Men efter 10 timmars sömn så känner jag mig piggare idag. Ingen feber utan bara snorig och lite ont i huvudet. Passade på att ställa mig på vågen också... + 2kg, förhoppningsvis och troligtvis mest vatten.

Hoppas att jag kan rulla på som vanligt imorgon eller onsdag sen får man väl ändå ta det det lilla lugna. Vill INTE och på en tredje omgång inom så kort tid.

Kanske inte rätt läge att starta en träningsblogg...