fredag 17 oktober 2008

Fredag

Då var det fredag igen...satan i gatan så gött!

Veckan har flytit på rätt så bra. Jag har tränat i stort sett som planerat, blev t om ett löppass i torsdags ! Imorgon ska det bli ytterligare ett. Jag tar det väldigt lugnt med tempot och kommer hålla mig kring 5-6 kilometer per gång hela nästa vecka. På styrkepassen har jag i stort sett maxat med tunga vikter 8-10*3 rep känns gött i kroppen.
Har ätit riktigt bra i veckan också minimalt med kolhydrater. Detta kommer ju dock bli ändring på imorgon då "Runningmange" bjuder in till herrklubb. Tyvärr kommer Söndagen bli lidande också men ibland så kan det vara värt med en hangover.
Har spanat in 2 olika pulsklockor, har dock svårt att bestämma mig men vi får väl se.





måndag 13 oktober 2008

Ny vecka

Nya tag.

Helgen blev väldigt lugn med frugan bortrest fre-sön. Det närmaste jag kom träning var innebandymatch på lördagen som vi dessutom torskade med 3.4.

Idag är vi dock på gång igen, men tyvärr jobbar jag kopiöst mycket just nu så det är svårt att få till det ordentligt. Men idag har det blivit ett innebandy pass på jobbet samt 45 min tung styrketräning. Var sista man på gymmet och fick vara helt själv sista 30 min han ävenmed 15 min i bastun, riktigt skönt. Nu har jag tagit en liten virre och dax att lägga sig.

Veckan som kommer är planerad enlig följande.

Tis. promenad 8 km
Ons. Vila
Tors. Dax att våga sig på ett kort löppass igen 5 km
fre. Styrke
Lör. funkar löpningen på tors blir det ett löppass på förmiddagen igen sen är det "Runningmange" som ska anordna herrklubb.
Sön. Mer eller mindre bakis.