torsdag 9 april 2009

Halvkrasslig


Idag har jag varir lite lätt krasslig. Ont i halsen och lite hostig. Tyvärr utblev det planerade långpasset och istället blev det en rask promenad i det fina vädret. Lok milen i Vidingsjö avverkades. Tyvärr fick jag skavsår efter 7 kilometer så de sista 3 blev jag tändå tvungen att jogga vilket kanske inte var så lyckat.

Lite skogskonst



Imogon bär det av till de djupa skogarna i Småland då svärmor skall firas (60år). Så nu blir det vila tills söndag hoppas att jag mår bättre då...

onsdag 8 april 2009

Vilodag

Idag har det inte blivit ngn som helst träning. Istället har det blivit lite ärenden, studier och biltvätt. Känner mig lite halvdan i halsen vilket orar mig lite tyvärr. Vi får väl se hur många kilometer det blir imorgon.

Desto roligare var det att få tillbaka tentaresultatet. Rätt så nervös när jag öppnade mailet eftersom jag var väldigt osäker. Betyg: VG. Satan i gatan så skönt! Nu ska jag fira med en virre.
Extra glad att färjestad vann SM guld vilket innebär en plats för LHC i Champions league.

tisdag 7 april 2009

Kråksångsspåret

Idag blev det ett par varv i kråksångsspåret. Exakt 7.8 km blev distansen. Kände mig riktig seg i början vilket skapade ett lite för lågt tempo. Sista kilometern avslutades relativt ok iallafall.
Min fina pulsklocka av märket Beurer är just inget annat än fin jag har fått inse att pulsen kan den inte mäta. Idag fick jag låna Runninmanges gamla avlagda Polar vilket gjorde lite skillnad. Medelpulsen hamnade på 157 och jag toppade sista kilometern på 180.

Imorgon blir det vilodag, torsdag blir det 15 km i Vidingsjö.

måndag 6 april 2009

Skön måndag

Idag blev det som planerat. Största delen av dagen tillbringades på stadsbiblioteket där jag försökte vara lite effektiv med min C-uppsats. Sedan bar det av till Hackeforsspåret där det blev 8.4 km i backig terräng!


Ikväll ska jag njuta lite av whiskyn farsgubben gav mig på födelsedagen.

söndag 5 april 2009

Söndag


Idag sken solen lika gott som igår, tyvärr var det dock en hel del moln i vägen.

Så efter en trevlig gårdagskväll blev det ett ok styrkepass mitt på dagen. Sedan kom Runningmange med familj och käkade lite god thaimat tillsammans med vinet som blev över från igår.


Imorgon blir det medeldistans 7-8 km. Ska prova på Hackeforsspåret för första gången på typ 20 år.


Ha det bra.