fredag 8 maj 2009

Sista rycket

Jaha då var det helg igen och endast 1 vecka kvar till Göteborg.

Den luftrörsinfektion jag drog på mig för ca 4 veckor sedan var av det segare slaget. Tyvärr känner jag fortfarande mig inte helt pigg. Dock så var jag tvungen att ge mig ut i spåret efter 3 !!! veckors vila om jag skulle ha ngn chans att ta mig runt en halvmara. veckan började med ett 8km lugnt pass och en fruktansvärd träningsvärk i låren. Detta åtföljdes dagen efter av ett innebandypass vilket gjorde underverk för träningsvärken. Igår blev det 14 km vilket kändes relativt ok, men jag var rätt så trött efter det passet. Tempot ligger fortfarande lite för lågt pga av att jag inte vill utmana kroppen för mycket med tanke på ev virus. Om jag ska dra iväg på ett längre pass igen så är väl sista chansen nu på söndag i sådana fall. Känlan i kroppen får avgöra distansen. Jag räknar även med ett kortare pass 5-6km på onsdag.
Eftersom våren inte har varit direkt optimal träningsmässigt så har jag inga större förhoppningar tidsmässigt i år. men 2010 då jävlar!!!!

För övrigt har slöjdläraren haft feber i veckan... Musiknörden har hittills inte gjort ngt pass över 10 km. Runningmange, ja vad ska man säga jag gissar på 1.28 på varvet för hans del.

ok det var dagens lägerapport.