söndag 19 april 2009

Stopp i planerna

Nu är det endast 4 veckor kvar till Göteborgsvarvet. Tyvärr har jag senaste tiden haft en seg förkylning vilket har inneburit ett visst stop i min träning. De senaste 9 dagarna har det bara blivit promenader, provade i torsdags att springa lite men insåg snabbt att det inte var ngn bra idé, hade bla ca 20 pulsslag mer än vanligt... Jag har även lyckats med att smitta resten av familjen vilket inte är så bra. Nu hoppas jag på att det här ska ge med sig under veckan så det kan bli ett par veckor hårdträning.





I det fina vårvädret gav jag mig istället iväg för att slå några golfbollar, efter 3 bollar (slog totalt 10 st) insåg jag att min gamla armbågsskada sen 2007 nog kommer hänga med ett tag... Detta innebär nog slutet för min golfkarriär vilket är synd men inte livsavgörande.





Så vad skall man göra istället i sommar?





Jo, det var bara att ta fram gamla bettan!



Eftersom bågskyttet låg nere hela 2008 så tänkte jag att det skulle vara kul! Med tanke på vår nya anläggning så skulle man kunna göra en liten satsning fram till tavel SM 2009.



Upplägget på säsongen fokuseras först och främst på SM i början på augusti. Jag skall även skjuta sex st Elitserietävlingar för att försöka placera mig lite vettigt där. Men som sagt är SM huvudmålet.



Programmet ser ut på följande sätt:



Säsongen 2009


Elitserien Tävling nr 5,
Huskvarna BK, Fita 1440-rond, 31 maj

Elitserien Tävling nr 6,
Järnvägens BF, Fita 1440-rond, 6 juni

Elitserien Tävling nr 8,
Södertälje BF, Fita 70m/72 pilar + finaler, 13 juni

Elitserien Tävling nr 9,
Nyköpings BSK, Fita 70m/72 pilar + finaler, 14 juni

Tavel SM Malmö 1-2 augusti

Elitserien Tävling nr 11,
Eskilstuna BS, Fita 70m/72 pilar + finaler, 16 aug

Elitserien Tävling 14,
Järnvägens BF, Fita 70m/72 pilar + finaler, 5 sept



De 2 sista elittävlingarna förutsätter nog att jag har levererat i de första 4.



Det enda som saknas nu är sponsorer. Eftersom jag är lite sent ute och med tanke på den ekonomiska krisen så är det väl tveksamt om jag kommer hitta några som kan ställa upp med några större ekonomisk sponsring. Men hursomhelst så letar jag efter en huvudsponsor och är DU intresserad så är det bara att höra av dig.